JEUGD
Competitie - toernooien - training
Fanatiek of voor de lol           
Lid worden? GRATIS RACKET!

Je mag altijd twee keer komen meespelen op dinsdag om te zien of je het leuk vindt en je het naar je zin hebt. Onze jeugdgroep is erg enthousiast en gezellig en heeft veel lol samen. Als je kiest om lid worden kun je op de pagina Algemeen vinden hoe dat kan. En als je lid wordt krijg je een gratis badmintonracket! (Of als je dat niet wilt €25 korting.)

De Jeugdcommissie regelt het reilen en zeilen van de jeugdafdeling. Zij verzorgt de toernooien, het uitje en de praktische zaken rond de competitie.


Competitie     

Luck Raeck heeft momenteel één jeugdteam wat in de regionale opstapcompetitie speelt. De resultaten zijn heel goed en we zien het spelniveau van onze jeugd met sprongen vooruit gaan!

Training en begeleiding

In de periode van september tot en met maart wordt er voor de jeugd op dinsdag getraind van 18:00 tot 18:45 uur voor de Basisschooljeugd en van 19:00 tot 19:45 uur voor de jeugd op het Voortgezet Onderwijs Dit is in Sporthal Hofland. Aansluitend kan een kwartier vrij worden gespeeld. In totaal zijn er 20 tot 22 jeugdtrainingen per seizoen (afhankelijk van de kalender). De jeugdtraining wordt verzorgd door een trainer en een assistent-trainer. De kosten voor training zijn voor de jeugd bij de contributie inbegrepen. Er is altijd begeleiding aanwezig en op de avonden dat er geen training is wordt er iets anders georganiseerd, zoals een thema-toernooi. Je bent al welkom vanaf 8 jaar om mee te trainen en vanaf 18 jaar kun je gewoon doorspelen bij de senioren.Overige activiteiten

Naast de training, competitie en andere activiteiten op de dinsdagavond is er ieder jaar een jeugd-uitje. Ook verzorgen we regelmatig badminton-clinics bij de scholen in Montfoort en doet Luck Raeck ieder jaar mee met Familie Pret in het Park, De Koningsspelen (georganiseerd door de Buurtsportcoach) en De Grote Clubactie.Gedragscode

Bij Luck Raeck geldt een gedragscode met omgangsregels. Je kunt hier meer over lezen op de pagina Algemeen.