ALGEMEEN
Waar - waneer - praktisch
Speeltijden

We spelen van september tot en met juni op dinsdag- en vrijdagavond in Sporthal Hofland.

Dinsdag 18:00 - 19:00 uur Training en spelen jeugd BS (altijd begeleiding)
19:00 - 20:00 uur Training en spelen jeugd VO (altijd begeleiding)
20:00 - 21:00 uur Training en vrij spelen senioren
20:00 - 22:00 uur Vrij spelen senioren
Vrijdag 20:00 - 22:00 uur Competitie thuiswedstrijden (senioren)
en vrij spelen senioren
Zaterdag 10:00 - 12:00 uur Competitie thuiswedstrijden (jeugd)Over ons

Jong en oud heeft bij Luck raeck de mogelijkheid om met elkaar de badmintonsport te beoefenen. We bieden aantrekkelijke speel- en trainingsfaciliteiten voor een zo groot mogelijke leeftijdsgroep van zowel recreatieve spelers als competitiespelers. Je bent al welkom vanaf 8 jaar om mee te trainen met de jeugd op dinsdagavond. Oudere enthousiastelingen (vanaf 18 jaar) kunnen recreatief spelen op dinsdag en vrijdag, mee trainen met een professionele trainer of in competitieverband wedstrijden spelen in de regio. We hebben rond de 70 leden, waarvan bijna 30 jeugd.

Luck Raeck is opgericht in 1979 (statuten). De vereniging is aangesloten bij Badminton Nederland.Een nieuw lid krijgt een gratis badmintonracket

of als je dat niet wilt €25 korting

Iedereen kan twee keer vrijblijvend meespelen op dinsdag of vrijdag om te zien of je badminton leuk vindt en of de sfeer op onze club je bevalt. Daarna (of meteen) kun je lid worden van de vereniging.

Lid worden kan door een aanmeldingsformulier te downloaden, uit te printen, in te vullen, te ondertekenen en in te leveren bij één van de bestuursleden of trainers. Een nieuw verenigingsjaar start op de eerste dinsdag na de zomervakantie van de basisscholen. Een lidmaatschap wordt aangegaan voor een geheel seizoen en wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd.

De contributie behorende bij het lidmaatschap is voor de jeugd (8 t/m 17 jaar) € 160,00 en voor senioren (18 jaar en ouder) € 225,00. De leeftijdspeildatum is 31 augustus. De contributie is inclusief de verplichte bijdrage aan Badminton Nederland.

Bij inschrijving als lid van Luck Raeck wordt eenmalig een inschrijfgeld berekend van € 25,00. Bij aanmelding gedurende het lopende seizoen wordt er een korting gegeven op de contributie van 10% per verstreken maand, gerekend vanaf oktober. Voor de inning van de contributie (en inschrijfgeld) wordt in het begin van het nieuwe seizoen een mail verzonden aan het lid met daarin de factuur voor het verschuldigde bedrag.

Beëindiging van het lidmaatschap dient uiterlijk een maand voor het eind van het seizoen te gebeuren per e-mail of per brief aan de ledenadministratie.Gedragscode

Luck Raeck voert een preventief beleid om (seksueel) grensoverschrijdend gedrag te voorkomen. Hiervoor is een gedragscode opgesteld die geldt voor iedereen die bij onze vereniging speelt of betrokken is. Trainers, coaches en kaderleden die een functie bij de jeugd hebben dienen daarnaast de gedrags-code te onderteken en een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ aan de vereniging te overhandigen.Steun Luck Raeck op Steunmijnclub.nl

Mocht je via internet een aankoop willen doen, kijk dan eerst eens op steunmijnclub.nl. of door hier te klikken: Steunmijnclub . Een deel van de kosten van jouw aankoop wordt ter beschikking gesteld aan Luck Raeck. Let op: jouw aankoop wordt niet duurder, je bent nergens toe verplicht en je "sponsort" jouw eigen club!Tank en Schenk bij Shell Montfoort

Als je tankt bij Shell tankstation Heeswijk kun je Luck Raeck laten sponsoren door te kiezen voor onze club met de Tank en Schenk actie.